incompany cursussen bij De Schrijfschool.

Incompany

 

Op heldere teksten draait je werk beter. Dat vinden wij, en dat vind jij – anders las je dit nu niet. En dat vinden ook onderstaande opdrachtgevers van De Schrijfschool. De medewerkers daar leerden ‘schrijven voor de lezer’: wat wil je met een tekst (doel) en wat wil de lezer (doelgroep) eigenlijk? Zij schrijven nu onder meer webteksten, folders en nieuwsbrieven die prettig leesbaar zijn en de lezer verleiden tot actie.

Wij geven les bij onder meer:

> gemeente Rotterdam

> Goethe Institut

> SKVR

> Erasmus Universiteit

> PSR Pharma Resource

> Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

 

De Schrijfschool kan jou en je collega’s op twee manieren beter met elkaar leren lezen en schrijven:

> Schrijftrainingen:

Je boodschap zó verkondigen dat iedereen ‘m gelijk snapt, is een kwestie van de juiste toon treffen en de juiste woorden kiezen. Wij verdiepen ons in je bedrijf om op ideeën te komen waarmee we die toon en die woorden te pakken krijgen. Vervolgens maken we een schrijftraining of workshop op maat. Uitgangspunt: de dagelijkse schrijfpraktijk, schrijfobstakels en schrijfwensen van jouw bedrijf of team.

> Schrijfheidag:

Wanneer er een inspiratie- of bezinningsdag(deel) op je bedrijfsagenda staat, laat die bezinning en inspiratie dan uit je mensen zélf komen. Samen schrijven is een uitstekend recept voor teambuilding. Door samen creatief te schrijven komen onvermoede talenten boven, en leren medewerkers elkaar op een andere manier kennen. En passant krijgt iedereen meer plezier en lef in schrijven, ook straks terug op de werkvloer.

Een voorstel horen?

15 + 10 =

Klant in beeld: Openbare Bibliotheek Amsterdam

Lesgeven voor ‘Amsterdam Vertelt‘, een mooie samenwerking van de Openbare Bibliotheek Amsterdam en Fotomuseum Amsterdam.
In vier OBA-filialen geeft docent Manou van de Zande les in ‘elfen schrijven’ (in actie bij 1:14).

Docenten

Binnenkort

ma 30apr2018

Schrijfretraite | Mougins, Zuid-Frankrijk

5 dagen schrijven en les in Zuid-Frankrijk

Lees meer

di 22mei2018

Bekijk de complete agenda

Onze nieuwsbrief ontvangen?