ma 20apr2020

4 avonden | docent: Bianca Boer

Studio Eendracht, Eendrachtsstraat 145A (Witte de Withkwartier), R'dam

€ 195

 


Maandag 20 april t/m 15 juli


>
Docent: Bianca Boer  

>
Vier maandagavonden, van 19:30 tot 21:30
Data: 20 apr, 25 mei, 22 jun, 15 jul

>
De Kleine Club: voor wie?
De Kleine Club bestaat uit verhalenvertellers met schrijfervaring. Hier kom je vier keer, eens per maand, samen met andere schrijvers met ambitie. Heb je een goed Kort Verhaal-idee, een lange adem en eerder serieus schrijfwerk in je la liggen? Ga dan voor het lidmaatschap van De Kleine Club en stuur een stuk van maximaal 1000 woorden naar docent Bianca Boer. Als zij je werk veelbelovend genoeg vindt, hoor je erbij.

 

> Bianca Boer
Bianca schreef de roman 'Draaidagen' (Atlas Contact, 2019). In 2010 verscheen de dichtbundel 'Vliegen en andere vogels', en in 2007 debuteerde ze met de Korte Verhalen-bundel 'Troost en de geur van koffie'. Ze geeft les bij De Schrijfschool en de Schrijversacademie.> Wat ga je doen? 

Een NIEUW kort verhaal schrijven. Vanaf nul dus. Je verhaalidee hoeft uiteraard niet nieuw te zijn, maar poetsen en ploeteren aan een al bestaand verhaal ga je dus niet doen. Onder de intensieve begeleiding van docent/coach Bianca leg je deze vier maanden je ziel en zaligheid in een kakelvers verhaal. Want: "In een kort verhaal zit alles wat je nodig hebt. Schep personages, creëer een wereld, dwing een conflict tot volledige escalatie. Het past allemaal in een kort verhaal, let maar op."

 

> Klein = fijn
Het maximaal aantal clubleden is 6. Zo is er ruim aandacht voor jouw werk.
Weet je niet zeker of De Kleine Club voor jou is? Mail of bel gerust - we helpen je graag.

> In Studio Eendracht, Eendrachtsstraat 145A (Witte de Withkwartier)

> € 195,- inclusief lesmateriaal en thee/koffie/koekies

> Minimaal 3 personen, maximaal 6