ma 27sep2021

4 avonden | docent: Bianca Boer

Studio Eendracht, Eendrachtsstraat 145A (Witte de Withkwartier), R'dam

200

 


Ma 27 sep, 25 okt, 29 nov, 10 jan


>
Docent: Bianca Boer  

>
Vier maandelijkse bijeenkomsten,19.30-21.30


>
De Kleine Club: voor wie?
De Kleine Club bestaat uit verhalenvertellers met schrijfervaring. Hier kom je vier keer, eens per maand, samen met andere schrijvers met ambitie. Heb je een goed Kort Verhaal-idee, een lange adem en eerder serieus schrijfwerk in je la liggen? Ga dan voor het lidmaatschap van De Kleine Club en stuur een stuk van maximaal 1.000 woorden naar docent Bianca Boer. Als zij je werk veelbelovend genoeg vindt, hoor je erbij.

 

Bianca Boer
Bianca schreef de roman 'Draaidagen' (Atlas Contact, 2019). In 2010 verscheen de dichtbundel 'Vliegen en andere vogels', en in 2007 debuteerde ze met de Korte Verhalen-bundel 'Troost en de geur van koffie'. Ze geeft les bij De Schrijfschool en de Schrijversacademie.

 

Wat ga je doen?
Onder de intensieve begeleiding van docent/coach Bianca leg je deze vier maanden je ziel en zaligheid in óf een verhaal waar je al langer aan werkt, óf aan een kakelvers verhaal. Want: "In een kort verhaal zit alles wat je nodig hebt. Schep personages, creëer een wereld, dwing een conflict tot volledige escalatie. Het past allemaal in een kort verhaal, let maar op."

 

> Klein = fijn
Het maximaal aantal clubleden is 6. Zo is er ruim aandacht voor jouw werk.
Wil je lid worden? Of weet je niet zeker of De Kleine Club voor jou is? Mail of bel ons, we helpen je graag.

> In Studio Eendracht, Eendrachtsstraat 145A (Witte de Withkwartier)

> De prijs is afhankelijk van de uiteindelijke clubkleinte.

> Minimaal 4 personen, maximaal 6