do 19jan2023

6 avonden | docent: Bianca Boer

Studio Eendracht, Eendrachtsstraat 145A (Witte de Withkwartier), R'dam

€ 245

 

 

Korte Verhalen Schrijven - leer het van Bianca Boer

> 6 donderdagavonden, 19.30 - 21.30 uur
> lesdata: 19, 26 jan, 2, 9, 16, 23 feb 2023

Het Korte Verhaal. Een genre om de tijd te geven. Winter en vroeg voorjaar, 6 x les, van Bianca Boer. Want zij weet waar ze het over heeft. Ze schreef de roman 'Draaidagen'. In 2010 verscheen de dichtbundel 'Vliegen en andere vogels', en in 2007 debuteerde ze met de Korte Verhalen-bundel 'Troost en de geur van koffie'. 

Bianca Boer:
"In een kort verhaal zit alles wat je nodig hebt - je hoeft geen roman te schrijven om een wereld te maken, om personages te scheppen, om een conflict tot volledige escalatie te dwingen. Bovendien kun je met het korte verhaal makkelijk experimenteren en daarmee jezelf verrassen.
Wees niet bang dat je geen fantasie genoeg hebt. Om je heen zijn meer dan genoeg verhalen, je moet er alleen oog voor krijgen. In de cursus lezen we ook verhalen van andere schrijvers om te kijken wat zij doen en hoe zij dat doen."

> Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor mensen met enige schrijfervaring. Dus wanneer je al eens een (korte) schrijfcursus hebt gedaan en de smaak te pakken hebt gekregen: kom! Of als je een mapje met half-affe verhalen en verhaalideeën hebt liggen die maar in je hoofd blijven rondzingen, maar waarvan je niet weet hoe je ermee verder moet: kom!
Weet je niet zeker of deze cursus voor jou is? Mail gerust - we helpen je graag: info@deschrijfschool.com.

> Eendrachtsstraat 145A, Witte de Withkwartier, Rotterdam

> € 245,- inclusief btw, lesmateriaal en thee/koffie/koekies

> Min 6, max 8 cursisten.

🔖 Koop hier je ticket