zo 16apr2023

Inloop vanaf 12.00 uur - borrel tot 19.00 uur

KADE40 - Westhavenkade 40 in Vlaardingen

€ 10

 

De Schrijfschool & KADE40 presenteren:

Festival Schrijfdorst #3

 
Pak de fiets, metro of speedboot naar Vlaardingen. Want op zondagmiddag 16 april vind je daar de derde editie van Festival Schrijfdorst! Een co-productie van De Schrijfschool en KADE40. Van 12.00 tot 19.00 uur zijn er schrijfworkshops, de huldiging van de Schrijfdorst-schrijfwedstrijd-winnaars, en een spetterend voorleesfeessie. 
 
Bling!
Sprankelende host én juryvoorzitter is auteur Splinter Chabot!
Hij praat ons festival aan elkaar en presenteert de bundel van Schrijfdorst 'Eer & Geweten' - met de verhalen, teksten en gedichten van de zeven schrijfwedstrijdwinnaars.

En en en..!
En vergeet het voorleesfees en de borrel niet. En dat maar voor € 10 per kaartje. Welkom bij KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen.
 
🕺🏻 Schrijfworkshops
Het festival begint met drie schrijfworkshops van ongeveer een uur. Deze schrijvers en schrijfdocenten geven de workshops:
 
  • Marcel Verreck (Columns Schrijven)
  • Edwin de Voigt (Schrijven met Humor)
  • Heleen Schoone (Autobiografisch Schrijven)
  • Manou van de Zande (Creatief Schrijven)
In de pauze is er koek, zopie en muziek.
 
💃🏻 Schrijfwedstrijd
Thema van Schrijfwedstrijd Schrijfdorst #3 is Eer & Geweten. De zeven winnende verhalen, gedichten en spoken wordteksten komen in de bundel Schrijfdorst Eer & Geweten. Juryvoorzitter en schrijver Splinter Chabot presenteert het eerste exemplaar tijdens Festival Schrijfdorst. Daarna is er een voorleesfees en borrel. Dus heb je eigen werk dat toe is aan publiek? Iets vlammends geschreven tijdens de workshops van Festival Schrijfdorst? Lees voor! Het publiek is warm, aardig en vol eer & geweten.
 
🔖 Je kaartje
Festival Schrijfdorst: schrijfworkshops, voorleesfees en borrel voor een tientje!
Koop hier je ticket: ja, ik kom schrijven
 
We lezen je volgraag. Proost, op Schrijfdorst!
 
Barry Marré | KADE40
Manou van de Zande & Evelyn Strube | De Schrijfschool
 
🎨 poster: Sarah de Buck